MeliMeloParis.ro

MeliMeloParis.roID: 359000122

Acest Deal a expirat!
Oferă un mărțișor deosebit femeilor iubite din viața ta. Iată câteva idei extraordinare de mărțișoare sub forma de broșă metalică, brățară cu pandantiv metalic, brățări mărțișor unele chiar cu design tradițional.

Mențiuni importante
La acest partener comercial nu este posibilă înregistrarea ulterioară a avantajului de membru pentru cumpărăturile neînregistrate.

La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

MeliMeloParis.ro
Acceptat

Meli Melo – Paris este lider pe piața accesoriilor de modă din România de peste 15 ani.
Oferim soluții de stil cu ultimele tendințe internaționale, cea mai mare gamă de accesorii de modă, de la coliere, cercei, inele și până la pălării, genti, curele dar și bijuterii din argint și placate cu aur.

Mențiuni importante:

Dieses Angebot ist nur gültig in Verbindung mit einem Einkauf bei Partnerunternehmen. Der Inhalt dieses Angebotes wird von unserem Partnerunternehmen gestaltet. Das FC Dinamo Cashback Programm übernimmt für die Aktualität, die inhaltliche Richtigkeit, verwendetes Bildmaterial sowie für die Vollständigkeit und Tippfehler der im Angebot eingestellten Informationen keine Haftung. Das Sichern und Einlösen des Deals obliegt der Verantwortung des Mitglieds und das FC Dinamo Cashback Programm haftet nicht für die vom Mitglied eingelösten Deals.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.