Lensa.ro

Lensa.roID: 359000164

45%

Rame și ochelari de soare la ofertă

Disponibilitate
01.03.2018 - 31.03.2018
Alege una dintre ofertele irezistibile de primăvară la ochelarii de soare, ochelarii de vedere sau lentilele colorate și nu uita să introduci codul EXCLUSIV la finalizarea cumpărăturii pentru ÎNCĂ 5% reducere!

Mențiuni importante
La acest partener comercial cumpărăturile neînregistrate nu se pot înregistra ulterior.

La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Lensa.ro
Acceptat

Lensa.ro este cel mai mare magazin online de optică din Romania, specializat pe lentile de contact, lentile colorate, ochelari de soare și rame de vedere.

Mențiuni importante:

Dieses Angebot ist nur gültig in Verbindung mit einem Einkauf bei Partnerunternehmen. Der Inhalt dieses Angebotes wird von unserem Partnerunternehmen gestaltet. Das FC Dinamo Cashback Programm übernimmt für die Aktualität, die inhaltliche Richtigkeit, verwendetes Bildmaterial sowie für die Vollständigkeit und Tippfehler der im Angebot eingestellten Informationen keine Haftung. Das Sichern und Einlösen des Deals obliegt der Verantwortung des Mitglieds und das FC Dinamo Cashback Programm haftet nicht für die vom Mitglied eingelösten Deals.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.