anvelopefoarteieftine

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 2,5 per 430 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +40 31 101 9970
 • Important!
  Te rugăm ca înainte de a plasa comanda, să te asiguri, că browser-ul tău dispune de setări corecte de cookie. Găsești toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online în FAQs !
 • ID partener comercial
  359000246

Condiții


La acest partener comercial nu se poate face înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate. La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Descriere

VK PUBLISHING AGENCY SRL comercializează anvelope reconstruite și sunt unii dintre puținii producători de anvelope premium. Practic, orice posesor de autovehicul își poate cumpăra anvelopele dorite la cel mai mic preț din piață. Mai mult de atât aici găsiți și anvelope pentru: dube, autobuze, autocare, camioane, tiruri, utilaje agricole și autospeciale. Anvelopele reconstruite sunt realizate cu ajutorul unui procedeu inovativ de monitorizare a producției, producătorul urmărește fiecare anvelopă în cadrul fiecărei etape de fabricație, asigurându-se de calitatea finală a produsului finit.
Prin toate aceste eforturi de inovare și dezvoltare, se urmărește  producerea unei anvelope care să aibă toate caracteristicile estetice și de anduranță ale unei anvelope noi.

Este important să cunoașteți că la baza anvelopei se află o carcasă de cea mai buna calitate îmbrăcată cu un amestec de cauciuc de calitate excelentă. Rezultatul este o anvelopă excelentă din punct de vedere estetic și de înaltă anduranță oferită la un preț sensibil mai mic decât orice anvelopă concurentă.
IMPORTANT! Anvelopa reconstruita nu este anvelopa reșapată, acesta este practic una noua!

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.