Cashback & Shopping Points

 • 5% + 6 per 430 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +40 31 101 9970
 • Important!
  Te rugăm ca înainte de a plasa comanda, să te asiguri, că browser-ul tău dispune de setări corecte de cookie. Găsești toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online în FAQs !
 • ID partener comercial
  359000244

Condiții


La acest partener comercial nu se poate face înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate. La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Descriere

Din dorinţa de a oferi mămicilor o gama accesibilă şi cât mai variată de haine online pentru copii, a apărut magazinul virtual Strumfmall. Aici găsești hăinuţe la modă, practice şi foarte utile, punând un deosebit accent pe calitate. Colecții variate, o multitudine de body-uri simple şi colorate, rochiţe, costumase, tricouri, bluze, pantaloni, blugi, accesorii şi încălţăminte pentru toate sezoanele și vârstele.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.