Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 per 430 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +40 31 101 9970
 • Important!
  Te rugăm ca înainte de a plasa comanda, să te asiguri, că browser-ul tău dispune de setări corecte de cookie. Găsești toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online în FAQs !
 • ID partener comercial
  359000234

Condiții


La acest partener comercial nu se poate face înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate. La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Descriere

Magazinulapei.ro oferă sisteme pentru tratarea apei de consum. De la sisteme de filtrare pentru întreaga casă până la sisteme moderne de dedurizare a apei, sistemele C&V WATER sunt perfecte pentru apa de rețea sau puț. Produsele C&V WATER oferă o apă curată,  fără contaminanți și substanțe chimice. Este important să ne amintim că apa FILTRATĂ nu este doar pentru băut!

Tehnologia inovatoare în tratarea apei asigură un impact redus asupra mediului și economii financiare pe termen lung. Produsele C&V WATER sunt perfecte pentru toate nevoile de apă de la case mari, la apartamente și complexe rezidențiale.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.