Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 per 430 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +40 31 101 9970
 • Important!
  Te rugăm ca înainte de a plasa comanda, să te asiguri, că browser-ul tău dispune de setări corecte de cookie. Găsești toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online în FAQs !
 • ID partener comercial
  359000232

Condiții


La acest partener comercial nu se poate face înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate. La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Descriere

Firma RIK este specializată exclusiv în distribuția produselor de papetărie și birotică către clienții finali. Acționând sub sloganul: “Soluția optimă pentru orice birou”, firma oferă o paletă extrem de largă de produse necesare oricărei afaceri. De asemenea, dispunând de o tipografie proprie poate oferi toată gama de tipărituri: imprimate tipizate, registre, mape, fluturași, pliante, broșuri, reviste, cataloage precum și servicii de legătorie: mape de arhivare, registre cartonate, etc. Ca urmare, având în vedere experiența de peste 15 ani în acest domeniu, capacitatea logistică precum și flexibilitatea echipei RIK satisface orice cerințe la cele mai înalte standarde. Accesând platforma online www.rik.ro puteți vizualiza imaginile, detaliile și prețurile tuturor produsele și serviciilor oferite.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.