Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 per 430 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +40 31 101 9970
 • Important!
  Te rugăm ca înainte de a plasa comanda, să te asiguri, că browser-ul tău dispune de setări corecte de cookie. Găsești toate informațiile importante referitoare la cumpărăturile online în FAQs !
 • ID partener comercial
  359000217

Condiții


La acest partener comercial nu se poate face înregistrarea ulterioară a cumpărăturilor neînregistrate. La acest partener comercial, baza de calcul pentru avantajele la cumpărături, o reprezintă valorea netă a cumpărăturii, deoarece aceasta este modalitatea standard de decontare în cazul acestui comerciant.

Descriere

MagazinulCuScule.ro este cel mai mare distribuitor de scule Yato, Vorel, PowerUp, Sthor, Lund si FLO din Romania. Comercializează peste 7000 de unelte și scule cu un vast domeniu de utilizare. Datorită acestui domeniu mare de utilizare probabilitatea de conversie este și ea foarte mare, pe majoritatea categoriilor de utilizatori care navighează pe Internet. Principalele categorii ale sculelor comercializate sunt: truse de scule, chei tubulare si antrenoare (clicheți), chei inelare, chei combinate, chei imbus, chei reglabile, chei fixe, ciocane si dălți, clești și patenți, consumabile, cutii poștale, echipament de lucru și protecție, grătare și accesorii, instrumente de măsură (echere, furtun de nivel, rulete, testere, șublere, multimetre), menghine si prese, pensule si maturi, răngi, scule auto, scule construcții, scule electrice, scule gradină, scule instalatori, scule pneumatice, sfori, echipament și aparate pentru sudura, șurubelnițe, benzi abrazive (șmirghel), burghie, carote, cutter-e, diamante, discuri, fierăstraie, filiere, tarozi, foarfeci tabla, freze, perii, pile, aparate de tăiat faianța, topoare, etc.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.