Baneasa Shopping City

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 1 per 430 RON Cumpărătură
  • Acceptat Cashback Card

Descriere

NOUA TA EXPERIENȚĂ PREMIUM DE SHOPPING

Descoperă bucuria de a dărui cu stil!

Bucură-te de o experiență premium de shopping cu Gift Cardul Băneasa Shopping City sau dăruiește-l cuiva drag. Cardul reprezintă varianta modernă și convenabilă a unui cadou premium, mereu apreciat de oricine, cu care nu ai riscul să dai greș niciodată. Băneasa Gift Card este cadoul perfect: elegant, simplu și ușor de folosit, oferind posesorului său libertatea de a-și alege singur cadoul preferat. Gift Cardul Băneasa îndeplinește dorințe în peste 280 de magazine partenere.

Click AICI ca să vedeți lista magazinelor partenere!

Băneasa Gift Card este un card securizat și transferabil, pe care poți să îl încarci cu o valoare preplătită, multiplu de 10 Lei, cuprinsă între 100 și 2200 de Lei si este acceptat de orice POS bancar din magazinele partenere.

Știi tot timpul cât credit mai ai pe cardul tău cadou pentru că poți verifica soldul, tranzacțiile și data expirării cardului prin aplicația CITY iLOVE sau pe site-ul www.baneasa.ro/giftcard.

Descoperă noul Băneasa Gift Card pe care poți să îl achiziționezi ori de câte ori vrei să oferi celor dragi darul cumpărăturilor premium!

BUCURĂ-TE DE CUMPĂRĂTURI, DISCOUNTURI SUPLIMENTARE ȘI EXTRA BENEFICII ÎN BĂNEASA SHOPPING CITY!

Comandă un Gift Card Băneasa Shopping City, bucură-te de o experiență premium de shopping și de avantaje de membru de 3% Cashback și 1 Shopping Point per 430 de lei! În plus, înregistrează în aplicația CITY iLOVE cumpărăturile făcute în Băneasa Shopping City și bucură-te de discounturi suplimentare în magazine, cuprinse între 5 și 50%, și de o mulțime de alte beneficii!

Mai multe informații despre Băneasa Gift Card găsești aici: https://www.baneasa.ro/giftcard-faq.

Folosirea Gift Cardului Băneasa Shopping City este restricționată în următoarele categorii de magazine:

-          Agenții de asigurări

-          Agenții de turism

-          Bănci

-          Case de schimb valutar

-          Cazino, bowling, billiard și alte jocuri

-          Farmacii

-          Magazine care comercializează tabac

-          Servicii de curierat

-          Servicii de telefonie, internet și TV

-          Servicii de reîncărcare credit pentru telefoane

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.