Loading..
Ofertă exclusivă la zooplus
Ornamente de grădină

   Promovează FC Dinamo Bucureşti & primești avantaje la cumpărături!

   Primești avantaje fără egal la cumpărături și totodată sprijini FC Dinamo Bucureşti - prin FC Dinamo Cashback Program operated by Cashback World poți face și una și alta, gratuit!

   FC Dinamo Bucureşti

   Site-ul oficial

   Site-ul oficial

   Găsiți toate informațiile referitoare la FC Dinamo Bucureşti pe site-ul oficial fcdinamo.ro

   FC Dinamo Fan Shop

   FC Dinamo Fan Shop

   Ia-ți cele mai bune produse promoționale de la FC Dinamo Bucureşti din magazinul oficial Fan Shop.

   Ia-ți bilete acum!

   Ia-ți bilete acum!

   Ia-ți bilete pentru meciurile FC Dinamo Bucureşti sau asigură-ți chiar un abonament pentru întreg sezonul!

   Progamul meciurilor FC Dinamo

   Progamul meciurilor FC Dinamo

   Vezi toate datele acestui sezon!

   FC Dinamo Cashback Program

   Cashback & Shopping Points la fiecare cumpărătură

   FC Dinamo Cashback Program este biletul tău de intrare într-o lume a cumpărăturilor plină de avantaje, prin care poți sprijini și clubul preferat – și toate acestea gratuit! Indiferent dacă faci cumpărături offline sau online la un partener comercial,

   ca și membru al FC Dinamo Cashback Program primești pentru fiecare cumpărătură până la 5% Cashback și Shopping Points pentru oferte senzaționale și în plus îți susții, fără alte costuri, cu până la 1% din suma cumpărăturilor tale, clubul preferat FC Dinamo Bucureşti. Varietatea de parteneri comerciali este imensă, indiferent dacă este vorba despre cumpărăturile zilnice, călătorii, articole sportive, servicii și multe altele – vei găsi întotdeauna ceea ce cauți.

   Înregistrează-te acum în FC Dinamo Cashback Program, utilizează numeroasele avantaje și adu o importantă contribuție la dezvoltarea FC Dinamo Bucureşti. Pentru tine acest lucru nu presupune niciun cost, așa că nu mai sta pe gânduri!


   * Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.